Horvát Román Angol Magyar

Minőségpolitikánk

CÉGÜNK MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A megrendelői igények kielégítése érdekében az AQUINNO SERVICE Kft. olyan minőségügyi rendszert alakított ki, amely az MSZ EN ISO 9001:2015 nemzetközi szabvánnyal összhangban szabályozza a cég szervezetét, működését és termékeinek minőségét.
Az AQUINNO SERVICE Kft. elsődleges célja, hogy úgy feleljen meg partnerei elvárásainak, hogy a társadalmi és gazdasági környezetbe szervesen beépülő élenjáró technológiákat népszerűsítse és környezetkímélő rendszereket telepítsen.
Az AQUINNO SERVICE Kft. vezetése és munkatársai elkötelezik magukat aziránt, hogy termékeik és szolgáltatásaik minősége teljes mértékben megfeleljen a vonatkozó előírásoknak és a megrendelői elvárásoknak. Elkötelezik magukat a folyamatos fejlesztésre, állandóan törekedve a megrendelői igények minél magasabb szintű kielégítésére.

 

MEGRENDELŐI IGÉNYEK
Megrendelőinknek garantáljuk az adott feladat magas színvonalú elvégzését - a tervezés előkészítésétől a kivitelezésen át a garanciális és egyéb szervizekig.
•  Ajánlatainkban Megrendelőink számára minden esetben a legjobban bevált és kipróbált, a kor követelményeinek megfelelő, élenjáró műszaki megoldásokat és technológiákat javasoljuk, emeljük ki.
•  Hosszú távú kapcsolatokra törekszünk.
•  Igény szerint eredeti gyári alkatrészellátást biztosítunk.
•  Magas fokú szerviz hátteret biztosítunk.  

 

BESZÁLLÍTÓINK
Beszállítóinkkal egyaránt hosszú távú kapcsolatokra törekszünk. Kölcsönösen egyeztetett követelményrendszer alapján beszállítóinktól ugyanolyan minőségi szolgáltatást és szemléletmódot várunk el, mint önmagunktól.
Jelenlegi és jövőbeli beszállítóinkkal együtt törekszünk a kölcsönös előnyökre épülő magas színvonalú minőségi kapcsolattartásra.

 

DOLGOZÓINK
Dolgozóinknak biztosítjuk a hosszú távú megfelelő műszaki és szociális háttérben a munkavégzést és a szakmai fejlődést.
Munkatársainktól elvárjuk:
•  a társasággal szembeni elkötelezettséget,
•  minőségügyi rendszerünk ismeretét, annak alkalmazását,
•  a magas műszaki színvonalon végzett, vevőink elégedettségét eredményező minőségi munkavégzést.
Csak mindezek betartásával érhető el, hogy az AQUINNO SERVICE Kft. dolgozói számára hosszútávon megfelelő megélhetést biztosító jövedelmet nyújtson.