Horvát Román Angol Magyar

Tevékenységi körök

Cégünk a fázisszétválasztási (elsősorban iszap-víztelenítési), szárítási és szivattyúzási technológiák komplex kereskedelme mellett azok telepítésével, beüzemeléséve, garanciális időn belüli és azon túli szervizével áll megrendelőink rendelkezésére.

 

Kereskedelem

Cégünk egyedi és rendszer igényeket is képes kielégíteni. Igénytől függően egyedi berendezések, illetve teljes rendszerek leszállítására vállalkozunk.

Teljeskörű műszaki támogatást tudunk nyújtani a tervezőknek a projektek előkészítő és kiviteli fázisa során, hogy a végfelhasználó számára megtaláljuk a műszakilag, technológiai, gépészeti és villamossági szempontból egyaránt legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldást.

Valamennyi általunk leszállított berendezés, illetve általunk képviselt gyártó termékeihez eredeti alkatrészekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

Néhány általunk forgalmazott berendezés:
•  szeparátorok (fázisszétválasztó berendezések): HILLER sűrítő és víztelenítő centrifugák
•  szárító berendezések: WendeWolf® szolár szárítók
•  excenter csigaszivattyúk: SEEPEX szivattyúk, macerátorok
•  polielektrolit oldók
•  szállítócsigák
•  indukciós áramlásmérők
•  frekvenciaváltók
•  villamos elosztó- és vezérlőszekrények

 

Kivitelezés

Szerződés alapján vállaljuk az általunk forgalmazott berendezések helyszíni gépészeti és villamos szerelését kulcs a kézbe alapon, illetve a megrendelő igénye szerint. E tevékenység minden esetben a gépegységek szabványok és gyártói utasítások szerinti forgatási próbájával, beüzemelésével zárul.

A biztonságos kezelés érdekében munkatársaink a helyi kezelőszemélyzet oktatását is végzik. Igény esetén a kiviteli tervezést is vállaljuk, rendelkezésünkre áll a szükséges és megfelelő gépi, valamint szellemi tőke is.

 

Szerviz 

A fázisszétválasztás, szárítás és szivattyúzás terén alkalmazott berendezések garanciaidőn belüli és azon kívüli szervizével is foglalkozunk egyedi megrendelés, vagy szerződés alapján.

Mindenkor elérhető szervizjárműveink folyamatosan úton vannak Magyarországon vagy a környező országokban.

 

Felújítás
A felújításokat szerződés, vagy egyedi megrendelés alapján végezzük.

Vállaljuk valamennyi általunk leszállított szeparációs-, szárító berendezés, szivattyú és egyéb gépi, valamint villamos berendezés felújítását a gyártónál alkalmazott legmodernebb technológiák felhasználásával.